Suzanne Tummers (Psychologenpraktijk T’SAAM)

GZ-psycholoog BIG
Eerstelijnspsycholoog NIP
EMDR Europe Practitioner

Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik Geestelijke Gezondheidskunde gaan studeren aan de Universiteit van Maastricht (2000-2004). Vervolgens heb ik de cursus directieve klachtgerichte behandeling gevolgd en in 2011 de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog BIG. Daarbij ben ik sinds 2012 EMDR therapeut en in 2014 geregistreerd als Eerstelijns psycholoog NIP.

Na de Universiteit heb ik een periode gewerkt als sociotherapeut in de tbs-kliniek de Rooyse Wissel en in 2006 ben ik gestart bij de Psychologenpraktijk Kerkrade Heerlen. Na een aanvankelijke start in de kinderen en jeugddiagnostiek heb ik een aantal jaren voornamelijk diagnostiek en behandelingen verricht bij jongeren en volwassenen. Het laatste jaar heb ik deze functie gecombineerd met het werken binnen de kinderen en jeugdpoli van het Mondriaan. Hier heb ik ervaring opgedaan met de diagnostiek en behandeling van kinderen met ontwikkelingsstoornissen (adhd, autisme ed.), psycho-educatie, ouderbegeleiding en het geven van oudercursussen.

Na het afronden van de GZ-opleiding heb ik besloten als zelfstandig ondernemer samen te gaan werken met Karin Bosma. Sinds september 2011 ben ik vanuit mijn eigen praktijk (Psychologenpraktijk T’SAAM) werkzaam onder de naam “ Psychologenpraktijk de Mijnstreek ” als GZ-psycholoog/ Eerstelijnspsycholoog NIP.

In onze praktijk begeleid c.q. behandel ik zowel kinderen als jongeren en volwassenen met psychische klachten/problemen. Wanneer u besluit voor uzelf of voor uw kind de stap te nemen, zal ik er zorg voor dragen dat ik u en/of uw kind op een professionele en persoonlijke manier zal proberen te helpen. Ik hecht veel waarde aan de basishoudingen respect, verantwoordelijkheid, integriteit en deskundigheid en zal daarom deel blijven nemen aan intervisie en nascholingsactiviteiten.