Loes Rajh (Psychologenpraktijk Rajh)

GZ-psycholoog BIG

Na het behalen van mijn vwo-diploma studeerde ik Geestelijke Gezondheidskunde aan de Universiteit van Maastricht (2006-2011). Na het afronden van deze studie ben ik gaan werken binnen de generalistische basis ggz (voormalige ‘eerstelijn’) bij Psychologenpraktijk Kerkrade – Heerlen waar ik een aantal jaren jongeren, volwassenen en ouderen met uiteenlopende problematieken heb begeleid en behandeld. Inmiddels heb ik de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog afgerond (2015). Tijdens de GZ-opleiding heb ik naast werken binnen de generalistische basis ggz ook ervaring opgedaan binnen de gespecialiseerde setting bij Mondriaan, polikliniek Depressie.

Begin 2017 ben ik een aantal maanden gaan reizen, daar ik de behoefte voelde mijzelf op deze manier te verrijken op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Bij terugkomst heb ik voor het eerst samengewerkt met psychologenpraktijk de Mijnstreek toen ik collega Suzanne heb vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof.

Na opnieuw mijn loopbaan te hebben onderbroken voor een langere reis ben ik in september 2018 als zelfstandig ondernemer gestart en een samenwerking aangegaan met Psychologenpraktijk de Mijnstreek. Onder deze naam werk ik vanuit mijn eigen praktijk (Psychologenpraktijk Rajh).

Als gezondheidszorgpsycholoog vind ik het belangrijk op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen mijn vakgebied en neem ik deel aan een intervisiegroep en nascholingsactiviteiten. Ook ben ik lid van de beroepsvereniging NVGzP. Ik hecht veel waarde aan een laagdrempelige en persoonlijke benadering, waarbij veiligheid en vertrouwen voorop staan. Ik maak gebruik van wetenschappelijk onderbouwde behandelmethoden en beoog in mijn behandelingen deskundigheid, professionaliteit en integriteit na te streven. Ik wil er, in samenwerking en afstemming met u, zorg voor dragen dat uw balans hersteld kan worden in een behandeling die niet korter is dan noodzakelijk en niet langer dan nodig.