Chantal Maas (Psychologiepraktijk KLEUR)

GZ-psycholoog BIG
Orthopedagoog
IMH consulent

Ik heb aan de Radbouduniversiteit in Nijmegen Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde gestudeerd. In 2011 heb ik daar mijn master behaald in de Orthopedagogiek (verstandelijke handicaps). Na een periode als groepsbegeleider in de verstandelijk gehandicaptenzorg te hebben gewerkt, kon ik als orthopedagoog aan de slag binnen Koraal. Daar heb ik met veel plezier binnen de intramurale setting voor mensen met een verstandelijke beperking gewerkt (2011-2019).

In 2016 heb ik de kans gekregen om de postacademische opleiding tot GZ psycholoog (BIG) te gaan volgen aan de Rino Zuid. In deze opleidingsperiode heb ik extra diagnostiekervaring kunnen opdoen bij een expertisecentrum binnen Koraal. Tevens heb ik voor een jaar een uitstap gemaakt naar de forensische psychiatrie (CFPZ Mondriaan).

In 2018 heb ik de opleiding tot GZ psycholoog voor kind&jeugd en volwassenen-ouderen afgerond en binnen Koraal heb ik nadien de overstap gemaakt naar de jeugdtak, waar ik met veel passie enkele jaren als regiebehandelaar heb gewerkt binnen Street-wise (ambulante gezinsbegeleiding en behandeling, 2018-2023). Aldaar ben ik tevens gestart aan de opleiding tot Infant Mental Health (IMH) consulent. Deze heb ik in 2023 afgerond.

Vanaf september 2022 ben ik vanuit mijn eigen praktijk (Psychologiepraktijk KLEUR) werkzaam onder de naam “Psychologenpraktijk de Mijnstreek” als GZ-psycholoog/Orthopedagoog. Ik hoop hier, met mijn gevarieerde ervaring binnen verschillende doelgroepen/leeftijden en mijn enthousiasme, een waardevolle bijdrage te kunnen leveren.